HEM / / / MIST AIR DIMNINGSSYSTEM

Mist Air dimningssystem

Mist-Air har lång erfarenhet av lösningar av dammproblem. Arbetsmoment som sortering, behandling eller lastning av olika material kan ge upphov till dammbildning. Mist-Air tar effektivt bort dammproblemen med en fin vattendimma, som ger en bättre arbetsmiljö för personal och maskiner samt även minskar problemen med odörer som kan förekomma. Till skillnad från andra typer av lösningar mot damning blir det med Mist-Air inte blöt på golv och maskiner. Vattendimman håller sig istället i luften utan att falla till marken. Endast den lilla mängd vatten som behövs skickas ut i luften.
Mist-Air systemet monteras snabbt och enkelt i taket i byggnader. En enda Mist-Air basenhet kan täcka en byggnad med individuella kontroller för flera delar av området. Med låga installations-, drift- och underhållskostnader etableras ett effektivt system, som enkelt kan byggas ut efter framtida behov. Systemet är byggt med komponenter som undviker blockeringar av vattenflödena och har dessutom hela 20 års korrosionsgaranti. Mist-Air systemet kan även användas utomhus där minimala vattenflöden är ett krav.
Några fördelar med Mist-Air

  • Erfarenhet – 5000 system framgångsrikt installerade världen över
  • Effektivitet – Tar bort dammet ur luften optimalt
  • Dammfritt och torrt – Golv, maskiner och personal slipper bli blöta
  • Enkelt och snabbt att installera, underhålla och bygga ut efter behov
  • Låga driftkostnader – Minimerad vatten- och elförbrukning
  • 100% kundnöjdhet – Mist-Air erbjuder en Pengarna-tillbaka-garanti

Användningsområden som pappersåtervinning möjliga då vattendimman varken blötlägger golv, material, personal eller maskiner.